Stage

Bron: Opleidingen


Stages

Wil je een opleiding volgen tot MBO-Verzorgende, MBO-Verpleegkundige of HBO-Verpleegkundige? WelThuis is een door Calibris erkend leerbedrijf en biedt deskundige begeleiding.

 • MBO-opleiding-Verzorgende en MBO-Verpleegkundige (BBL)
  Je gaat een leerarbeidsovereenkomst aan met WelThuis en volgt een opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Tijdens je opleiding werk je in een van de woonzorglocaties van WelThuis. Daarnaast ga je naar school. Je ontvangt een leerling-salaris en WelThuis vergoedt de kosten van je studie. Ben je ouder dan 21 jaar dan wordt het salaris bepaald op basis van het minimumloon en/of werkervaring. Je contract is minimaal 28 uur per week. WelThuis vergoedt 50% van de schooluren. WelThuis heeft diverse mogelijkheden van opleiden. een combinatie van BOL\BBL is ook mogelijk (zie hiervoor de site van het Albeda College.
 • MBO-opleiding-Verzorgende en MBO-Verpleegkundige (BOL)
  Je volgt een opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en loopt stage in een van de woonzorglocaties van WelThuis. Je ontvangt een stagevergoeding overeenkomstig de CAO VVT. 

 • HBO-Verpleegkunde
  Ook als student HBO-V ben je voor een stage welkom bij WelThuis. De werkwijze hiervoor verschilt per Hogeschool. De stageplaatsen worden via jouw school aangeboden, of je regelt dit zelf. De opleiding tot HBO-Verpleegkundige kun je bij WelThuis ook volgen via de Duaal Variant (vanaf het 3e leerjaar).
   
 • Stageplaats buiten de zorg
  Volg je een opleiding op een ander gebied dan zorg en zoek je een stageplaats bij WelThuis? Solliciteren naar een stageplaats kan via de knop solliciteren. Geef een duidelijke omschrijving en motivatie.
   
 • Bij- en nascholing, scholing bij herintreden
  Heb je ervaring in de zorg en wil je verder leren? Of wil je herintreden? Dan kun je een opleiding tot Verzorgende of Verpleegkundige volgen.


 • Maatschappelijke stage. Ben je middelbaar scholier en moet je een maatschappelijke stage lopen kom dan langs bij een van onze locaties.

Woonlocaties WelThuis


WelThuis biedt bewoners op 16 locaties een prettige woonomgeving. Elke locatie is anders. Voor meer informatie klik hier. Elk jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar. In het onderstaande schema zie je een weergave van het aantal stageplaatsen per locatie.


Locatie

Standplaats

Morgenster

Zoetermeer

Domus

Zoetermeer

Vivaldi

Zoetermeer

Buytenhage

Zoetermeer

Magnolia

Zoetermeer

Westerweeren

Bergambacht

Liezeborgh

Haastrecht

Wilgenhoven

Stolwijk

Het Oude Landt

Woerden

Lindewaard

Linschoten

Schuylenburcht

Oudewater

Bovenberghe

Schoonhoven

Borchleen

Schoonhoven

Olympiadehuis

Gouda


Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan snel via de knop solliciteren! Vermeld jouw motivatie, werkervaring, opleiding en scholingswensen. Let op: als je plaatsing akkoord is bevonden krijg je een mail waarbij je instructies krijgt voor het invoeren van je persoonlijke gegevens, ID bewijs en bankpas (indien van toepassing). Nadat deze gegevens zijn verwerkt krijg je een aanvraag formulier voor het aanvragen van een VOG. (is verplicht voor stagiaires vanaf niveau 3). Dit geldt dus alleen voor de BOL opleiding.

Indien je stage wilt lopen op de revalidatieafdeling van In-beweging stuur dan een mail met CV naar l.knotter@in-beweging.org

Contactpersoon vacature