Heb jij tijd voor onze bewoners? Dan maken wij graag tijd voor jou!


Kom werken in een team waar je op kunt bouwen. Want collegialiteit is belangrijk! Je doet het met elkaar. Samen één team, één taak: bewoners blij maken. Bij WelThuis zorgen we ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen. En dat doen we met veel aandacht en liefde. We staan altijd klaar voor een ander, ook voor jou. Elke dag weer hebben we samen de kans een goede daad te verrichten. Een bewoner die dankzij jou een leuke dag heeft, daar word je blij van! Werken in de zorg laat zien wat écht belangrijk is in het leven. En als jij jezelf hierin herkent, pas je perfect in onze organisatie. 

Onze zorgvisie


Ons werk is dankbaar werk. Samen met collega’s, stagiairs, vrijwilligers, familie van de bewoners en mantelzorgers vorm je een team. Jullie geven invulling aan het leefplezier van onze bewoners. Wij willen niet dat zij zich aanpassen aan onze werkwijze; wij stemmen onze zorg écht af op de persoon zelf. Het is en blijft mensenwerk. En daaraan geven wij samen met jou graag een persoonlijke draai.

Ons doel


Zorgen dat onze bewoners prettig wonen en waardig oud worden. Dat is ons doel. Wij gaan altijd voor wat wél kan. Dat geldt voor onze bewoners en ook voor jou als collega. We bieden hoog complexe verpleeghuiszorg aan ouderen met dementie of met een lichamelijke zorgvraag. Er zijn veel mogelijkheden bij WelThuis. Of je nu startend bent in de zorg of al ervaring hebt.

                    Meteen naar de vacatures               

Onze woonlocaties, jouw nieuwe werkplek


Wij proberen er elke dag iets moois van te maken! Dat doen wij bij al onze woonlocaties in Zoetermeer, Zevenhuizen, Gouda, Rotterdam, Bergambacht, Haastrecht, Schoonhoven, Stolwijk, Linschoten en Woerden. Voor meer informatie over onze woonzorglocaties kijk je hier.