Heb jij een zorgachtergrond maar ben je er even tussenuit geweest? 

En wil je weer terug de zorg in?


Bij WelThuis kan dat! Jij hebt een zorghart en volgde een zorgopleiding. Tóch heb je de afgelopen tijd iets anders gedaan. Je hebt misschien een functie in een totaal ander vakgebied gehad. Of je hebt voor je gezin gezorgd. Wat het ook is, de zorg blijft je aantrekken en jij wil weer in de zorg aan de slag. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werken en leren


Hoelang het ook geleden is dat je in de zorg hebt gewerkt, wij hebben plek voor jou. Wij geloven dat wanneer jij een zorghart hebt, je jouw opgedane kennis niet zomaar vergeet. Door aan de slag te gaan op een van onze locaties kan je in je eigen tempo weer rustig beginnen. Je krijgt de beste begeleiding die er is én we kijken samen welke kennis nog goed is en welke kennis opgefrist kan worden.

De mogelijkheden


Bij WelThuis is de combinatie van werken en leren prima georganiseerd. En als je ook nog eens een warm en enthousiast karakter hebt zijn we helemaal blij. Daar investeren wij graag in. Wil je meer informatie hebben over onze opleidingen? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@welthuis.nl of bel naar 088 – 426 21 15.

                    Bekijk de vacatures