Een mooie stage vind je bij WelThuis!

Erkend leerbedrijf in de zorg

WelThuis is een Calibris erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij gecertificeerd en erkend zijn als leerbedrijf in de zorg. Bij ons doe je dus de nodige kennis en ervaring op voor je toekomstige beroep en daarbij krijg je goede en deskundige begeleiding. Calibris is hét kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport en controleert regelmatig of WelThuis aan alle eisen voldoet. Voor een leerling-werknemer of een stagiair is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stagelopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. Als je bij WelThuis een BOL-stage volgt, weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zal hebben. Voor meer informatie www.calibris.nl.

Wij bieden verschillende stageplaatsen aan voor studenten van de opleidingen: Zorg en Welzijn, Administratie, Secretarieel, HR en ICT.

Hoi stagiair!


Zorgzaam als jij bent wil je graag mensen helpen of er je bijdrage aan leveren. Bij WelThuis kan dat door direct met bewoners te werken of door op de achtergrond met onze processen bezig te zijn. Het is allemaal mogelijk. Wij nemen je graag mee in de dagelijkse activiteiten. We leren je met veel enthousiasme alles over onze mooie vakgebieden en over wat wij jou te bieden hebben. Benieuwd naar de verhalen van onze stagiairs? Kijk dan naar onze testimonials.

Aanmelden voor een stage

Alle theorie die je tot nu toe hebt geleerd tijdens je opleiding is interessant. Het toepassen van die kennis in de praktijk is natuurlijk nóg interessanter!

Meld je aan voor een stageplaats door op de pagina vacatures te solliciteren op de Vacature stagiair. Na je aanmelding, kijken wij óf en waar we je het beste kunnen plaatsen. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op en laten je dan weten of we een gesprek plannen. 

Wil je meer weten over zorg gerelateerde stages en opleidingen bij WelThuis? Mail je vraag dan naar stages@welthuis.nl.