Geen zorgachtergrond? Wees welkom!

Het roer omgooien en zorgprofessional worden

Vanuit een ander beroep de ouderenzorg instromen

Wanneer jij vanuit een ander beroep komt en wil werken in de ouderenzorg kan je bij WelThuis aan de slag. We bieden je dan de mogelijkheid om als 'zij-instromer' de zorg in te stromen. Je hebt immers veel werkervaring opgedaan in een andere functie en daarmee ben jij voor ons van grote waarde. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om kijkje te komen nemen of vrijblijvend een dagdeel mee te draaien. Met jouw zorgzame karakter maak je onze bewoners blij.

Welke opties heb ik?


Bij WelThuis kan je werken en leren tegelijk. Dat is wel zo fijn wanneer je vanuit een werkende positie komt én een maandsalaris wil blijven verdienen. Je gaat gelijk aan de slag in een van onze woonzorgcentra. Op die manier kan je de theorie van jouw opleiding meteen uitoefenen in de praktijk. Het hangt af van jouw niveau of jij de BBL-opleiding verzorgende IG niveau 3 in 3 jaar tijd volgt of dat je deze verkort doet in 1,5 jaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om werken en leren te combineren voor de functie van helpende niveau 2 en voor verpleegkundige niveau 4. Kijk voor meer informatie op WelThuis Academie

Ben je er gewoon nog niet uit maar wil je wel alvast gaan starten. We adviseren je dan om in te stromen als welzijnsmedewerker of assistent verzorgende. Je gaat dan lekker aan de slag en ondersteunt het zorgteam in de dagelijkse zorg voor de bewoners. Je kunt dan langer de tijd nemen om te ervaren hoe het werken in de zorg jou bevalt. Kun je altijd nog besluiten om de opleiding voor verzorgende IG niveau 3 te combineren met werken. 

                    Bekijk de vacatures