Jij als zorgprofessional doet ertoe!


Het is nu tijd voor jou!

Bij WelThuis werk je in woonzorgcentra waar kwetsbare ouderen en chronisch zieken een thuis vinden. Wij bieden onze bewoners en medewerkers de ruimte om zichzelf te zijn.

Over ons 

Bij WelThuis zorgen we ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen. En dat doen we met veel aandacht en liefde. We staan altijd klaar voor een ander, ook voor jou. Elke dag weer hebben we samen de kans een goede daad te verrichten. Een bewoner die dankzij jou een leuke dag heeft, daar word je blij van! Werken in de zorg laat zien wat écht belangrijk is in het leven. En als jij jezelf hierin herkent, pas je perfect in onze organisatie. 

Het leven maken we samen mooier

Werken bij WelThuis is écht dankbaar werk. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team. Jullie geven invulling aan het leefplezier van de bewoners, in de meest kwetsbare fase van hun leven. Daarom willen wij niet dat zij zich aanpassen aan onze werkwijze. Wij stemmen onze zorg écht af op de persoon zelf. Het is en blijft mensenwerk. En daar geven wij samen met jou graag een persoonlijke draai aan. Ons doel is prettig wonen en waardig oud worden. Wat níét kan, vinden wij niet interessant. Wij gaan altijd voor wat wél kan. Dat geldt voor onze bewoners en ook voor jou als collega. Er zijn veel mogelijkheden bij WelThuis op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast maken wij elke dag waardevol. Dat doen wij bij al onze woonlocaties. Wat je functie ook is, iedereen wisselt informatie met elkaar uit. Dus welke vragen je ook hebt, je kan altijd bij een van je collega’s terecht. Ook bij je locatiemanager. Mooie en heftige momenten wisselen elkaar af. En juist dat maakt jullie team enorm hecht. 

Onze woonlocaties, jouw nieuwe werkplek

Wij proberen er elke dag iets moois van te maken! Dat doen wij bij al onze woonlocaties in Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Bergambacht, Haastrecht, Schoonhoven, Stolwijk, Linschoten en Woerden. Voor meer informatie over onze woonzorglocaties kijk je hier.

                    Bekijk de vacatures