Verpleegkundige niveau 4 vacatures

Zorgachtergrond

Bekijk 2 vacatures

Wat doet een verpleegkundige niveau 4? 

Jij haalt écht voldoening en energie uit het verplegen en verzorgen van je oudere medemens. Als verpleegkundige bij WelThuis staan onze bewoners bij jou centraal. Je weet precies hoe het met hen gaat en biedt zorg op maat. Elke dag heb je de kans om belangrijk te zijn. Op de meest kwetsbare momenten van het leven. Mooier dan dat wordt het niet.  

Het leven maken we samen mooier.

Als verpleegkundige niveau 4 ben je een cruciale speler in het WelThuis team. Je bent verantwoordelijk voor de zorg van cliënten en staat dagelijks voor diverse uitdagingen. De zorg wordt steeds complexer, wat betekent dat je dagelijks te maken krijgt met verschillende verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan het aanleggen van infusen, injecteren, toedienen van medicatie en het aanleggen van katheters of sondes. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het verzorgende personeel en schakel je veel met verschillende disciplines zoals huisartsen en fysiotherapeuten.

Wat verdien je als verpleegkundige niveau 4?

Bij WelThuis waarderen we de expertise en inzet van onze verpleegkundige niveau 4 professionals. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de € 3000,- en € 3750,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.

Welke opleiding heb je nodig voor verpleegkundige niveau 4?

Om als verpleegkundige niveau 4 aan de slag te kunnen, dien je de opleiding verpleegkundige niveau 4 te hebben afgerond. Daarnaast is het essentieel dat je BIG geregistreerd bent, wat aantoont dat je bevoegd en bekwaam bent om verpleegtechnische handelingen te verrichten.

Wat zijn belangrijke vaardigheden van een verpleegkundige niveau 4 bij WelThuis?

Als verpleegkundige niveau 4 is het essentieel dat je een open blik hebt, openstaat voor feedback en deze ook durft te geven. Je moet bewoners  en collega's op een positieve manier kunnen motiveren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je in oplossingen denkt en initiatief durft te tonen en te nemen.

Communicatie: Duidelijk en respectvol kunnen communiceren met patiënten, familieleden en collega's.

Empathie: Het vermogen om je in te leven in de gevoelens en behoeften van patiënten.

Technische vaardigheden: Het correct kunnen uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Samenwerking: Goed kunnen samenwerken in een team en met andere zorgprofessionals.

Probleemoplossend vermogen: Snel en efficiënt kunnen handelen in onverwachte situaties.

Uiteraard weten wij bij WelThuis dat niemand perfect is en dat je jezelf op meerdere vlakken kunt ontwikkelen. Wij kijken daarom het liefst naar wat er wel kan en gaan niet uit van wat iemand niet kan.

Onze kernwaarden

Persoonsgericht Wij geloven in de kracht van persoonsgerichte zorg. Dat maken we mogelijk met oprechte interesse in en respect voor ieders voorkeuren en verschillen. Het levensverhaal van de bewoner vormt de basis voor de dagelijkse zorg en de activiteiten, van benadering tot voeding en dagindeling. Wat onze bewoners en hun naasten belangrijk vinden, is ons startpunt.

Betrokken Als betrokken professionals leren we graag de mens achter de bewoner kennen. Want alleen zo komen we erachter wat nodig. We maken duidelijk wat we, binnen onze mogelijkheden, kunnen betekenen. We denken actief mee over het beleid voor zorg en welzijn. Met hart en ziel zetten we ons in om al onze bewoners een warm thuis te bieden.

Deskundig Als deskundige professionals blijven we onszelf ontwikkelen en leren we met en van elkaar. Dat doen we in multidisciplinaire teams, met specialisten van binnen en buiten de organisatie. Daarbij staan we open voor innovatie en veranderingen die de zorgverlening verbeteren. We durven te beslissen, na onderzoek en overleg. We zijn het vertrouwen van onze bewoners en hun naasten waard.

Samen Door uitdagingen als meer vraag naar algemene én specialistische zorg en de voortdurende zoektocht naar zorgprofessionals, is goede samenwerking cruciaal. Daarom zetten we ons in voor een slimme manier van werken en vergroten we de betrokkenheid van het netwerk, van de samenwerkingspartners tot het netwerk van de bewoner. Want samen kan het wél!

Word verpleegkundige bij WelThuis en maak echt een verschil!

Bij WelThuis zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en toegewijde verpleegkundige niveau 4 professionals. Als je geïnteresseerd bent in het maken van een verschil in het leven van ouderen en deel wilt uitmaken van ons team, nodigen we je van harte uit om onze vacaturepagina’s te bezoeken.


 

Lees meer

Gastvrije woon- en werkomgeving

Meer info

Respectvol naar elkaar en de bewoners

Meer info

Jij als zorgprofessional doet ertoe

Meer info

Heb je jouw droomvacature niet gevonden?

Maak dan een JobAlert aan en wij mailen je zodra die perfecte vacature open komt te staan.
Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen, dan kijken we samen naar een functie die het beste bij jou past.

 Jobalert aanmaken