Respectvol naar elkaar en de bewoners


Professionele en persoonsgericht zorg

Ieder mens wil zich gewenst en gezien voelen. Daarom streven wij naar persoonsgerichte zorg. Professionele zorg van hoge kwaliteit. Maar ook: anderen ontmoeten, warmte ervaren, een netwerk onderhouden, bezig zijn, je welkom voelen… Met onze persoonsgerichte benadering willen wij ervoor zorgen dat onze bewoners maar zeker ook alle medewerkers zich voortdurend erkend, gerespecteerd en vertrouwd voelen. 

Van betekenis zijn

Ons werk is dankbaar werk. Samen met collega’s, stagiairs, vrijwilligers, familie van de bewoners en mantelzorgers vorm je een team. Jullie geven invulling aan het leefplezier van onze bewoners. Wij willen niet dat zij zich aanpassen aan onze werkwijze; wij stemmen onze zorg écht af op de persoon zelf. Het is en blijft mensenwerk. En daaraan geven wij samen met jou graag een persoonlijke draai. 

WelThuis, waar je altijd jezelf kan én mag zijn. Onze bewoners én medewerkers van verschillende woonlocaties staan in het middelpunt van de belangstelling. Dat vinden we belangrijk. Met veel liefde en aandacht draag jij graag bij aan welzijn en geluk. 

Wil je ook onderdeel worden van onze mooie organisatie?

                    Bekijk de vacatures