Vacatures HBO-Verpleegkundige / Kwaliteitsverpleegkundige

Zorgachtergrond

Bekijk 1 vacatures

Wat doet een HBO verpleegkundige?

Als HBO verpleegkundige, binnen WelThuis ook wel kwaliteitsverpleegkundige genoemd, ben je medeverantwoordelijk voor het continu bewaken, ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening van minimaal 1 locatie (of 2 kleinere) passend binnen het beleid en visie van WelThuis. 

De zorg wordt steeds complexer. Wat betekent dat je dagelijks bezig bent met het ondersteunen van je collega’s in het geven van de zorg. Daarnaast kijk je ook hoe de zorg eventueel nog beter kan.

Als HBO verpleegkundige, ook wel kwaliteitsverpleegkundige genoemd, speel je een cruciale rol binnen WelThuis. Je neemt het verpleegkundig leiderschap op je door het geven van voorlichting. Je coacht en begeleid medewerkers in complexe en onvoorspelbare zorgsituaties. Waarbij je steeds gericht bent op kwaliteitsverbetering voor bewoner, team en organisatie.

Wat verdien je als kwaliteitsverpleegkundige?

Bij WelThuis waarderen we de expertise en toewijding van onze HBO verpleegkundigen. Afhankelijk van ervaring en kwalificaties bieden we een  salaris dat recht doet aan de verantwoordelijkheden en uitdagingen van de functie. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding en doorgroeimogelijkheden.

Welke opleiding heb je nodig voor HBO verpleegkundige?

Om als HBO verpleegkundige of kwaliteitsverpleegkundige aan de slag te gaan, is een afgeronde HBO-v opleiding vereist. Deze opleiding biedt een combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring, waardoor je volledig wordt voorbereid op de uitdagingen van het vak. In bezit zijn van bijscholing en specialisatiecursussen zijn een pre en wij stimuleren dit ook tijdens je werk hier om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Wat zijn belangrijke vaardigheden als HBO verpleegkundige?

Analytisch vermogen: Als kwaliteitsverpleegkundige is het belangrijk om zorgprocessen te kunnen analyseren en optimaliseren.

Communicatie: Duidelijke communicatie met patiënten, familie en collega's is essentieel.

Leiderschap: Je begeleidt en coacht (junior) zorgmedewerkers bij WelThuis en draagt bij aan hun professionele ontwikkeling.

Empathie: Het vermogen om je in te leven in de situatie van patiënten en hun families.

Uiteraard weten wij bij WelThuis dat niemand perfect is en dat je jezelf op meerdere vlakken kunt ontwikkelen. Wij kijken daarom het liefst naar wat er wel kan en gaan niet uit van wat iemand niet kan.

Onze kernwaarden

Persoonsgericht Wij geloven in de kracht van persoonsgerichte zorg. Dat maken we mogelijk met oprechte interesse in en respect voor ieders voorkeuren en verschillen. Het levensverhaal van de bewoner vormt de basis voor de dagelijkse zorg en de activiteiten, van benadering tot voeding en dagindeling. Wat onze bewoners en hun naasten belangrijk vinden, is ons startpunt.

Betrokken Als betrokken professionals leren we graag de mens achter de bewoner kennen. Want alleen zo komen we erachter wat nodig. We maken duidelijk wat we, binnen onze mogelijkheden, kunnen betekenen. We denken actief mee over het beleid voor zorg en welzijn. Met hart en ziel zetten we ons in om al onze bewoners een warm thuis te bieden.

Deskundig Als deskundige professionals blijven we onszelf ontwikkelen en leren we met en van elkaar. Dat doen we in multidisciplinaire teams, met specialisten van binnen en buiten de organisatie. Daarbij staan we open voor innovatie en veranderingen die de zorgverlening verbeteren. We durven te beslissen, na onderzoek en overleg. We zijn het vertrouwen van onze bewoners en hun naasten waard.

Samen Door uitdagingen als meer vraag naar algemene én specialistische zorg en de voortdurende zoektocht naar zorgprofessionals, is goede samenwerking cruciaal. Daarom zetten we ons in voor een slimme manier van werken en vergroten we de betrokkenheid van het netwerk, van de samenwerkingspartners tot het netwerk van de bewoner. Want samen kan het wél!

Word HBO verpleegkundige bij WelThuis en maak echt een verschil!

Bij WelThuis kom je terecht in een warme en ondersteunende werkomgeving. We bieden niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Onze focus ligt op continue verbetering, innovatie en het welzijn van zowel onze bewoners als onze medewerkers. Als je gepassioneerd bent over het leveren van uitstekende zorg en wilt bijdragen aan een organisatie die echt een verschil maakt, dan is WelThuis de plek voor jou.

 

Lees meer

Gastvrije woon- en werkomgeving

Meer info

Respectvol naar elkaar en de bewoners

Meer info

Jij als zorgprofessional doet ertoe

Meer info

Heb je jouw droomvacature niet gevonden?

Maak dan een JobAlert aan en wij mailen je zodra die perfecte vacature open komt te staan.
Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen, dan kijken we samen naar een functie die het beste bij jou past.

 Jobalert aanmaken