Verzorgende niveau 3IG

Zorgachtergrond

Bekijk 0 vacatures

Jij haalt écht voldoening en energie uit het verzorgen van je oudere medemens. Als verzorgende IG bij WelThuis staan onze bewoners bij jou centraal. Je weet precies hoe het met hen gaat en biedt zorg op maat. Elke dag heb je de kans om belangrijk te zijn. Op de meest kwetsbare momenten van het leven. Mooier dan dat wordt het niet.  

Het leven maken we samen mooier
Werken bij WelThuis is écht dankbaar werk. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team. Jullie geven invulling aan het leefplezier van de bewoners, in de meest kwetsbare fase van hun leven. Daarom willen wij niet dat zij zich aanpassen aan onze werkwijze. Wij stemmen onze zorg écht af op de persoon zelf. Het is en blijft mensenwerk. En daar geven wij samen met jou graag een persoonlijke draai aan. Ons doel is prettig wonen en waardig oud worden. Wat níét kan, vinden wij niet interessant. Wij gaan altijd voor wat wél kan. 

Dat geldt voor onze bewoners en ook voor jou als collega. Er zijn veel mogelijkheden bij WelThuis op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast maken wij van elke dag een feestje!  Dat doen wij bij al onze woonlocaties. Als verzorgende IG kom je in een warm team van zorgprofessionals te werken bij een van onze woonzorglocaties. Wat je functie ook is, iedereen wisselt informatie met elkaar uit. Dus welke vragen je ook hebt, je kan altijd bij een van je collega’s terecht. Ook bij je locatiemanager. Mooie en heftige momenten wisselen elkaar af. En juist dat maakt jullie team enorm hecht.

Lees meer

Heb je jouw droomvacature niet gevonden?

Maak dan een JobAlert aan en wij mailen je zodra die perfecte vacature open komt te staan.
Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen, dan kijken we samen naar een functie die het beste bij jou past.

 Jobalert aanmaken